28 May 2013

Misi..

Lamanya tak update blog ni. Berbulan bulan dah. Tak tau kenapa. Takde idea pun ye..malas nak taip pun ye..rasa macam tak penting je nak tulis pun ye..macam-macam alasan..hee..sebenarnya aku bukanlah blogger tegar sangat macam orang lain tu. Saje je buat suka-suka..hehe. Tapi aku rasa aku pun memang bukan jenis yang suka share semuanya cerita life aku. Kalau diari lainlah, memang aku tau aku sorang je yang baca(kalau takde orang curi bacalah). Blog ni lain. Nak cerita personal sangat pun tak sesuai kot. Sebab aku tak tau sapa yang baca. So sekadar cerita yang agak-agak boleh share je lah..huhu

Eh sebenarnya nak cerita pasal misi kat atas tu. Bukan misi ku kuza tu tau. Ni misi aku menjelang nak ramadan ni. Sekarang ni kan dah setengah bulan Rejab dah ni. Alhamdulillah puasa dah habis ganti. Cumanya risau kalau tak sempat nak siapkan jahit baju. Sebab misi aku tahun ni bulan Ramadhan tak nak jahit baju orang dah. Baju sendiri takpe. Bukannya apa, dah rasa dah tahun lepas. Betapa kalutnya aku nak menyiapkan baju masa bulan Ramadhan. Dengan terkial-kial baru dapat lesen nya..huhh..taknak ingat dah. Letih weh. Patutlah upah jahit ni mahal. Sebab ada gak part-part yang renyah tu,rasa macam nak stop je. Taknak jahit dah. Biasalah junior kan. Hee.

Walaupun aku belum ambik tempahan selain ahli keluarga lagi, tapi pada aku setiap tempahan tu macam amanah orang pada aku. Aku kena siapkan. Sebab tu aku taknak ambik tempahan kawan-kawan lagi. Sebab kakak2 aku pedajal aku. Hantar seplastik kain. Hamek kau..harap kawan2 paham ye. Nanti aku dah ready aku offer. Walaupun 5 tahun lagi. Huhu.

Lagi satu insyaallah niat dihati nak tumpukan ibadah di bulan Ramadhan. Taknaklah tengah tarawikh terbayang-bayang plak baju yang tak siap. Haha.

Ok chaiyok chaiyok..

9 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

  2. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete


  3. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete